Λεωφ. Ιωαννίνων 165, Πρέβεζα, Τ.Κ. 48100
+302682025125
syrrakopreveza@yahoo.gr

Ερωτηματολόγιο για την Εφημερίδα «ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΡΑΚΟΥ»

Ερωτηματολόγιο για την Εφημερίδα «ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΡΑΚΟΥ»

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

Το παρόν ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και σε καμία περίπτωση δεν αντλεί προσωπικά δεδομένα και για καμία χρήση αυστηρώς! Σκοπός μας είναι η ανταλλαγή απόψεων και η καταγραφή αυτών σχετικά με την έκδοση της εφημερίδας μας, με γνώμονα πάντα το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα και την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη και πληρέστερη καταγραφή του παρελθόντος, του παρόντος αλλά και του μέλλοντος του Συρράκου και των απανταχού Συρρακιωτών. Ευελπιστούμε στην συνεργασία σας και στις εποικοδομητικές σας προτάσεις καθώς και στην καλή διάθεση όλων μας για προσφορά σε αυτό που προσπαθούμε να προσφέρουμε, με δεδομένο ότι δεν γίνεται επαγγελματικά και ούτε από επαγγελματίες, αλλά καθαρά από αγάπη, σεβασμό και μόνο για την προγονική μας γη.

Να σημειώσουμε ότι καμία απάντηση δεν είναι υποχρεωτική, ώστε να συνεχίσετε παρακάτω το ερωτηματολόγιο, απλά η συμπλήρωση όλων θα βοηθήσει την συντακτική επιτροπή στην καλύτερη και πληρέστερη ανάλυση των δεδομένων. Τα συμπεράσματα θα ανακοινωθούν τόσο μέσω του διαδικτύου όσο και μέσα από την εφημερίδα μας.

Το ερωτηματολόγιο δημιουργήθηκε από την συντακτική επιτροπή του Συνδέσμου Συρρακιωτών Πρέβεζας, σε συνεργασία και κατόπιν της έγκρισης, όλων των Συνδέσμων Συρρακιωτών.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 


 

 

Αφήστε μια απάντηση

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com