Λεωφ. Ιωαννίνων 165, Πρέβεζα, Τ.Κ. 48100
+302682025125
syrrakopreveza@yahoo.gr

Συμμετοχή του Συνδέσμου Συρρακιωτών Πρέβεζας στις επετειακές εκδηλώσεις της 25 Μαρτίου 2024

Συμμετοχή του Συνδέσμου Συρρακιωτών Πρέβεζας στις επετειακές εκδηλώσεις της 25 Μαρτίου 2024

Ο Σύνδεσμος Συρρακιωτών Πρέβεζας τιμώντας την επέτειο της 25ης Μαρτίου και τον αγώνα για ελευθερία, αγώνα στον οποίο το Συρράκο βρέθηκε μπροστάρης στην μάχη από την πρώτη στιγμή κήρυξης του απελευθερωτικού αγώνα, συμμετείχε στις επίσημες εκδηλώσεις για τον Εορτασμό της φετινής επετείου.
Συγκεκριμένα, έλαβε μέρος στην παρέλαση, ανήμερα της επετείου, στην παραλία της Πρέβεζας, με τρία τμήματα χορευτών. Το ένα με παιδιά νηπιακής ηλικίας, ένα τμήμα με παιδιά του Δημοτικού και τέλος ένα τμήμα με παιδιά Γυμνασίου Λυκείου.
Με το πέρας της παρέλασης, χορευτικό μας τμήμα αποτελούμενο από παιδιά Γυμνασίου – Λυκείου, χόρεψε σε μια μεγάλη τιμητική χορευτική εκδήλωση, η οποία έγινε στην πλατεία Ανδρούτσου στην Πρέβεζα, με την συμμετοχή και άλλων χορευτικών συλλόγων της Περιοχής μας.
Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά τα οποία έλαβαν μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις, αποτίοντας ελάχιστο φόρο τιμής σε όσους έδωσαν την ζωή τους για την δική μας ελευθερία, τους γονείς των παιδιών για την στήριξη τους, καθώς και τους δασκάλους των χορευτικών μας τμημάτων για την προετοιμασία και την άψογη παρουσία των μικρών μας χορευτών.
 
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ: (Επιλέγοντας από την κάτω λίστα και πατώντας το play)

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ:

 

Αφήστε μια απάντηση

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com