Λεωφ. Ιωαννίνων 165, Πρέβεζα, Τ.Κ. 48100
+302682025125
syrrakopreveza@yahoo.gr

Έναρξη μαθημάτων τμημάτων παραδοσιακών χορών

Έναρξη μαθημάτων τμημάτων παραδοσιακών χορών

Ο Σύνδεσμος Συρρακιωτών Περιοχής Πρέβεζας από το 1970 με πίστη και σεβασμό στην παράδοση διδάσκει τους αυθεντικούς ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς, συμβάλλοντας μ’ αυτόν τον τρόπο στην ανάδειξη , διατήρηση και προβολή της ελληνικής μουσικοχορευτικής μας παράδοσης.

Στόχος μας για φέτος είναι η ανανέωση των χορευτικών  τμημάτων εμφανίσεων των ηλικιών από 20 έως 50 ετών και  γι’ αυτό το λόγο απευθυνόμαστε ιδιαίτερα στους χορευτές αυτών των ηλικιών να πλαισιώσουν τα χορευτικά μας τμήματα.

Σας καλωσορίζουμε στο Σύνδεσμό μας και ευχόμαστε σε όλους τους χορευτές, μικρούς και μεγάλους, μια υγιή χορευτική χρονιά, απαλλαγμένη από τη μάστιγα της πανδημίας.

Τους ελληνικούς χορούς θα διδάξουν οι έμπειροι καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στους παραδοσιακούς χορούς κ. κ. Ιωάννης Συγκούνας και Ερμιόνη Κολιάκα.

Τα μαθήματα θα αρχίσουν την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022.

Τα δίδακτρα για το έτος 2021 – 2022 ορίζονται ως εξής:

  • Για μαθητές Προσχολικής Αγωγής,  Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου το ποσό των 60 € το άτομο, το οποίο θα καταβληθεί σε δύο ισόποσες δόσεις, το Νοέμβριο και το Μάρτιο. Το τρίτο , τέταρτο κ.λπ. παιδί της οικογένειας θα διδάσκεται δωρεάν.
  • Για ενήλικες  το ποσό των 40 € το άτομο, το οποίο θα καταβληθεί σε δύο ισόποσες δόσεις, το Νοέμβριο και το Μάρτιο.

Θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφαλή λειτουργία των χορευτικών τμημάτων, για την προστασία των χορευτών, χοροδιδασκάλων και προσωπικού βάσει του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου που θα ισχύει κάθε φορά.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ

  • Ολιγάριθμα τμήματα 15 έως 20 ατόμων.
  • Συστηματική απολύμανση και αερισμός του χώρου μεταξύ των μαθημάτων.

Τα μαθήματα Παραδοσιακών Χορών θα πραγματοποιηθούν στο Σύνδεσμο Συρρακιωτών Περιοχής Πρέβεζας, Λ. Ιωαννίνων 165, Πρέβεζα 481 00 .

Οι μαθητές-χορευτές εντάσσονται σε τμήματα ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο γνώσεων σχετικά με το χορό. Θα λειτουργήσουν και τμήματα αρχαρίων.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν:

Στον Πρόεδρο του Συνδέσμου, κ. Σπύρο Νταλαούτη στο τηλ. 6972641356

και στους χοροδιδασκάλους:

  • κ. Ιωάννη Συγκούνα στο τηλ 6974418695
  • κα Ερμιόνη Κολιάκα στο τηλ. 6972862350

τις απογευματινές ώρες έως 25 Σεπτεμβρίου 2022.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται και ηλεκτρονικά στο e-mail.:  syrrakopreveza@yahoo.gr

Στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου Συρρακιωτών Πρέβεζας www.syrrakopreveza.gr βρίσκεται αναρτημένο το έντυπο της αίτησης που καλείται να συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος , να υπογράψει και να το αποστείλει σκαναρισμένο ( στo προαναφερόμενo e-mail ) με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο .

To Δ.Σ.

 

Αφήστε μια απάντηση

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com